Välkommen till ett spännande sjöfartskulturellt år!

Det är åter dags att förnya ditt medlemskap i Sjöfartens Kultursällskap. För givetvis hoppas vi att du väljer att fortsätta vara medlem. Mycket spännande är på gång inom sjöfartskulturen under år 2020.

Höjdpunkten är som vanligt årets bokmässa i Göteborg som äger rum mellan den 24 – 27 september 2020.

Naturligtvis ingår som tidigare i medlemskapet en inträdesbiljett till mässan på valfri dag. Vi vågar redan nu utlova ett mycket spännande program i Sjöfartsmontern. Vår monterplats på bokmässan blir som vanligt B05:02.

Det blir också flera andra utåtriktade sjöfartskulturella aktiviteter under året runt om i landet. Genom ditt medlemskap i Sjöfartens Kultursällskap inbjuds du också till alla arrangemang som Ove Allanssonsällskapet anordnar.

Sjöfartens Kultursällskaps årsmöte äger rum i Stockholm den 13 maj med preliminär starttid klockan 15. Årsmötet hålls Katarina Sjöfartsklubb nära Slussen.

Utöver sedvanliga årsmötesförhandlingar kommer författaren och DN-journalisten Martin Nyström berätta om sin nyligen utkomna bok ”Konsten att se långt”, en bok som ger nya och spännande perspektiv på Evert Taubes rika konstnärskap.

Medlemmar i Sjöfartens Kultursällskap som önskar det får i år som extra bonus den nya intressanta boken ”Hela folkets båt” utgiven av Breakwater Publishing.
Det går att hämta boken i Göteborg  på Skeppsmäklareföreningens kansli i Göteborg, Postgatan 4, intill Kronhuset. Vi återkommer till var medlemmar i södra Sverige och i Stockholmsregionen ska kunna hämta boken.

På grund av höga portokostnader har vi tyvärr ingen möjlighet att  skicka boken. Har ni absolut ingen möjlighet att hämta boken så maila mig så försöker vi lösa detta. Min mailadress är lennart.johnsson49@gmail.com

Som ni förstår av ovanstående lönar det sig verkligen att vara medlem i Sjöfartens Kultursällskap!

Med sjöfartskulturell hälsning
Lennart Johnsson
Kansliansvarig Sjöfartens Kultursällskap
Telefon: 070 592 70 81
E-post: lennart.johnsson49@gmail.com