Sjöfilmfestival på Katarina Sjöfartsklubb den 10 april!

Välkomna till den andra Sjöfilmfestivalen på Katarina Sjöfartsklubb i Stockholm den 10 april!

Denna gång visas det två filmer på klubben med sjöfilmsexperten Göran Sändare som ciceron. Göran har unik kunskap om och kan engagerat berätta om sjöfilmer. Filmerna som visas denna gång är dels Kocken med Kjell Bergqvist i huvudrollen som en minst sagt pennalistisk kock.

Den andra filmen är också svensk och heter Valfångare från 1939. Filmen är mycket autentisk och innehåller bland annat intressanta bilder av valjakt i södra Ishavet. Programmet inleds med att krämig kräftsoppa med nybakat bröd serveras för 80 kronor.

Anmäl er senast den 4 april till klubben@katarinasjofartsklubb.com

Det hela är ett samarrangemang mellan Katarina Sjöfartsklubb och Sjöfartens Kultursällskap. Varmt välkomna till en eftermiddag i filmens tecken!